360° Cestovatelská Videa pro Váš Byznys

23. 07. 2018 · 2 min read

S virtuální realitou (VR) se dnes setkáte ve spoustě oborů. Pro B2B i B2C účely ji firmy využívají v herním průmyslu, strojírenském průmyslu, v medicíně, nebo třeba v oblasti cestovního ruchu. A není divu. Oproti obyčejným videím a fotkám zanechávají 360° videa v lidech mnohem větší zážitek a zkušenost, a firmám tak přinášejí vyšší příjmy.

Benefity virtuální reality vnímá i společnost Sygic. Ve své GPS navigaci používá augmentovanou realitu (AR) a v aplikacích Sygic Travel a na webových mapách Sygic Maps jsou k vidění vlastní VR videa. A právě tato cestovatelská videa nově Sygic nabízí i ostatním firmám k licencování.

Příklady využití VR v cestovním ruchu

1. Uplatněte koncept “try before you buy”
Cestovní agentury, hotely nebo prodejci letenek mohou pomocí virtuální reality snadno inspirovat své zákazníky a pomoci jim při výběru dovolené.

2. Oslovte nové cílové skupiny
Ukažte svět lidem, pro které je těžké cestovat. Patří mezi ně starší lidé, kteří už si do dalekých destinací netroufají, nebo lidé s handicapem.

3. Podpořte marketing země nebo destinace
VR je skvělý způsob, jak lidem ukázat ta nejkrásnější místa na světě. Využít jej mohou oficiální turistické organizace zemí, jednotlivé turistické lokality nebo třeba infocentra.

4. Prohlubte vzdělávání
VR a vzdělávání je skvělá kombinace. 360° cestovatelská videa najdou své uplatnění při nejrůznějších školeních, ve školách cestovního ruchu nebo v hodinách zeměpisu.

5. Oživte své produkty
Udělejte své produkty atraktivnější. VR videa jsou ideální pro cestovatelské magazíny, odborné weby, ale i do nejrůznějších mobilních aplikací a kin pro virtuální realitu.

Společnost Sygic nabízí více jak 3 000 VR videí nejoblíbenějších atrakcí z celého světa a 50 VR videí představujících to nejlepší z konkrétních měst. Lidé je mohou sledovat prostřednictvím VR brýlí, jako jsou Oculus Rift, HTC Vive nebo Sony PlayStation VR, prostřednictvím brýlí pro mobilní telefon, jako jsou Google Cardboard či Samsung Gear VR, nebo jednoduše s pomocí tabletu či mobilního telefonu.

Kontakt

Pro více informací nás kontaktujte prostřednictvím formuláře nebo na emailu business@sygictravel.com.

Written by SV