Sygic introduceert nieuwe versie van Sygic Car Navigation

04. 08. 2016

Gebruikers kunnen nu een nieuwe versie van Sygic Car Navigation voor iOS 7 dagen uitproberen voor slechts € 0,99. Alle Premium-functies zijn beschikbaar, inclusief connectiviteit in de auto met InControl™ en Honda Display Audio. Deze nieuwe update bevat bovendien geheel nieuwe kaarten en nieuwe Live Services als in-app aankoop.

Sygic Car Navigation is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met het ingebouwde infotainmentsysteem van uw auto en is compatibel met verschillende automerken.* Als u geavanceerde navigatie op het dashboard van uw auto wilt weergeven, hoeft u alleen de Sygic Car Navigation-app te downloaden op uw iPhone en uw telefoon via een USB-kabel op het infotainmentsysteem van uw auto aan te sluiten. Meer informatie over hoe het werkt.
De eerste zeven dagen profiteert u van Premium-functies zoals connectiviteit in de auto, stapsgewijze navigatie met gesproken instructies, snelheidswaarschuwingen, kruispuntweergave en rijbaanbegeleiding. Na zeven dagen kunt u een levenslange Lifetime Premium-licentie met connectiviteit in de auto kopen voor € 79,99 of een Lifetime Premium-licentie voor alleen uw smartphone voor € 29,99. Na de proefperiode kunt u de app ook gratis blijven gebruiken met de basisfuncties.

Live Services: verkeersinformatie en flitserdatabase

Live Services brengt actuele verkeersinformatie en een flitserdatabase samen in één mooi product voor een nog lagere prijs. Met Live Services vindt u de snelste route naar uw bestemming op basis van de actuele situatie op de weg. En omdat u altijd de laatste informatie ontvangt uit de grootste online flitserdatabase van de wereld, wordt de situatie op de weg veiliger en voorkomt u hoge boetes. Live Services is nu beschikbaar in Sygic Car Navigation voor € 19,99 per jaar.

*Jaguar, Land Rover en Honda. De lijst van landen waar Honda connectiviteit in de auto met Sygic Car Navigation ondersteunt, vindt u hier: https://www.jp.hondalink.com/app/Sygic/