Az Eurowag és a Sygic egyesült erővel törekednek a jövő mobilitás-szolgáltatásainak létrehozására

18. 04. 2019

Az Eurowag és a Sygic egyesítik erőiket a hosszú távú stratégiájuk keretén belül, annak érdekében, hogy a mobilitás területén vezető szolgáltatókká válhassanak.

Az Eurowagvállalat, Európa leggyorsabban növekvő szolgáltatója a mobilitási megoldások terén, valamint a Sygicvállalat, a mobil navigációs és helymeghatározó szolgáltatások egyik globális vezetője, bejelentették, hogy egyesítik erőiket élvonalbeli termékek és szolgáltatások létrehozása céljából.

Ez a lépés a know-how, a technológia és a nagy mennyiségű adatok kombinációját jelenti, annak érdekében, hogy az ügyfelek számára széleskörű költségmegtakarítást érjenek el, valamint, hogy a közlekedési ágazat megújuljon. „Napjainkban a gépjárművezetők magatartása és útválasztási szokásai nagyrészt a múltbeli tapasztalatok és az intuíción alapulnak. Ezzel az együttműködéssel az a tervünk, hogy a folyamatot adatalapú döntéshozatalra alakítsuk át, amely megtakarítja ügyfeleink költségeit és növeli üzleti hatékonyságukat. „Fő célunk a siker, ” nyilatkozta Martin Vohánka, az Eurowag vezérigazgatója.

Ez a stratégia egy újabb konkrét lépést jelent az Eurowag-szolgáltatások digitális integrációja felé, melyre nem sokkal a vállalat informatikai infrastruktúrájának korszerűsítésére irányuló nagyszabású beruházásai után került sor és melynek folytatását a vállalat már tervbe vette.

"Meggyőződésünk, hogy vállalatunk széleskörű know-how-ja a fogyasztói és vállalati szegmens-, valamint az autóipari navigációs és helymeghatározási megoldások terén, egy, a pénzügyi technológiák területén tevékenykedő és az integrált mobilitásra összpontosító vezető vállalat know-how-jával együtt a jövőben forradalmasítja a közlekedési ágazatot,“ - tette hozzá Martin Strigac, a Sygic vállalat vezérigazgatója.