Fuelio добавя „Регистър на пътуванията“, който позволява на потребителите да водят отчет на разходите за ежедневните си пътувания

10. 12. 2018

Тази най-нова функция следи разходите на автомобила ви и ви позволява да създавате персонализирани отчети за разходите за целите на фактурирането. Освен това разполага и с интелигентната функция „Автоматичен старт“

Fuelio, най-използваното безплатно приложение за следене на разхода на гориво и цените от милиони потребители от цял свят, добавя нова функция за следене на пробега на автомобила в последната актуализация. Регистърът на пътуванията ви позволява да следите всички пътувания и да разполагате с още по-прецизна информация за разходите си.

„Това беше най-желаната функция от нашите потребители и е подходяща за всички шофьори, които трябва да следят разстоянията, които изминават“, заяви Адриан Кайда, собственик на продукта Fuelio. „Тук влизат свободните професии, собствениците на малки фирми, таксиметрови шофьори или просто ентусиасти като мен, които искат да знаят какви разстояния изминават с колите си и колко им струва това“, добави той.

Регистърът на пътуванията добавя към Fuelio 7.4 и нова интелигентна функция: „Автоматичен старт“. Тя ви позволява да свържете приложението с всяко Bluetooth устройство във вашата кола, което след свързването ще стартира записването. Когато завършите пътуването и прекъснете връзката, следенето спира автоматично и прави запис. Всички файлове могат да се запишат в GPX формат, което ви позволява да ги споделяте и импортирате в други приложения.

Можете също да създавате отчети за всяко пътуване, да ги експортирате в CSV формат и да ги изпращате на работодателя си по имейл или да ги използвате за приспадане на данъци. Обхватът на датите може да бъде зададен на обхват и категория по ваш избор.

„Интересното и забавното на тази функция е, че позволява да видите реалните разходи за ежедневните пътувания, когато пътувате от дома до офиса, взимате децата от детска градина или пазарувате за уикенда“, обясни Кайда.

Fuelio, част от водещия доставчик на навигационни продукти Sygic, позволява на шофьорите да следят разхода на гориво и други разходи, като разходи за сервизи, автомивки или паркинг, по много гъвкав и лесен за потребителя начин. Предлага се безплатно на 45 езика в Google Play.