Fuelio adaugă funcția Jurnal de drum, care permite utilizatorilor să își țină evidența cheltuielilor cu naveta zilnică

10. 12. 2018

Această nouă caracteristică înregistrează cheltuielile asociate cu utilizarea autovehiculului, permițându-vă să creați rapoarte personalizate de cheltuieli în scopuri de facturare și este dotată cu funcția inteligentă Pornire automată

Fuelio, alegerea gratuită numărul unu de monitorizare a consumului și a costurilor de carburant pentru milioane de utilizatori din întreaga lume, adaugă o nouă caracteristică de monitorizare a distanțelor parcurse cu autovehiculul în cea mai recentă actualizare a sa. Jurnalul de drum vă permite să țineți evidența tuturor deplasărilor și să aveți o imagine și mai clară asupra cheltuielilor dvs.

„A fost caracteristica cea mai solicitată de utilizatorii noștri și este utilă pentru toți conducătorii auto care au nevoie să țină evidența distanțelor parcurse cu autovehiculul”, a spus Adrian Kajda, proprietarul produsului Fuelio. „Aceasta include lucrătorii independenți, patronii de întreprinderi mici, taximetriștii sau simplii curioși ca mine – care vor să știe cât de mult conduc și cât îi costă”, a adăugat el.

De asemenea, Jurnalul de drum adaugă la aplicația Fuelio 7.4 o nouă caracteristică inteligentă – Pornirea automată. Aceasta vă permite să asociați aplicația cu orice dispozitiv Bluetooth din autovehicul, care, după conectare, va porni înregistrarea. Când terminați deplasarea și deconectați dispozitivul, monitorizarea este oprită și salvată automat. Toate fișierele pot fi stocate în format GPX, care vă permite să le distribuiți și să le importați în alte aplicații.

De asemenea, vă permite să creați rapoarte pentru fiecare deplasare cu autovehiculul, să le exportați în format CSV și să le trimiteți angajatorului dvs. prin e-mail sau să le utilizați la deducerea impozitelor. Perioada de raportare și categoria de deplasări pot fi personalizate.

„Ceea ce este interesant și distractiv în legătură cu această caracteristică este că îți permite să vezi costurile reale ale deplasărilor zilnice, ca naveta până la birou, luarea copiilor de la grădiniță sau cumpărăturile de weekend”, a explicat Kajda.

Fuelio, care face parte din importantul furnizor de aplicații de navigație Sygic, permite conducătorilor auto să își monitorizeze costurile de carburant și alte cheltuieli, ca cele pentru servicii, spălătorie auto sau parcare, într-o manieră deosebit de personalizabilă și ușor de utilizat. Aplicația este disponibilă în 45 de limbi, gratuit, pe Google Play.