Sygic ще бъде топ приложението за навигация в новия Huawei AppStore

26. 10. 2017

Приложението Sygic GPS Navigation, на което са се доверили 200 милиона потребители по целия свят, е определено като приложение №1 в категорията „Навигация“ на магазина за приложения на Huawei, който беше пуснат днес за.

Съобщението беше направено наHuawei Eco-Connect Europe, най-голямото европейско събитие на компанията, като изпълнителният директор на Sygic, Михал Щенкл, се качи на сцената при представянето на тази новина. Магазинът на Huawei предлага само най-добрите приложения в света, като изисква съдържанието им да бъде редовно обновявано и да имат рейтинг от четири звезди или повече.

„Оказаната ни чест утвърди прогреса на Sygic като водещи иноватори в сферата на навигацията и настоящите челни позиции на компанията в глобалната навигация“, заяви Щенкл. „Благодарение на подкрепата и признанието от страна на Huawei Technologies, Sygic се приближава още повече до своята мисия да напътства всеки човек по света.“

В новия магазин за приложения ще се предлагат две приложения на Sygic: Sygic GPS Navigation и Fuelio. Първото, Sygic GPS Navigation, е най-високо оценяваното в своята категория. Предлагано в повече от 200 държави на повече от 40 езика, то е най-усъвършенстваното приложение за навигация в света с редица функции за интелигентна навигация, като офлайн карти и лесен за използване интерфейс. Второто, Fuelio, е опростено и лесно за използване приложение за устройства с Android, което спестява на водачите на автомобили пари, проследявайки разходи, като пробег, обслужване на автомобила и разход на гориво.

„Sygic се е отдала на изучаването и разширяването на границите на навигацията, философия, която допринася пряко за нашата непреходна репутация на лидер в решенията за навигация и мобилност“, допълни Щенкл. „Ние очакваме с нетърпение разкриването на новите модерни върхови функции и по-нататъшните разработки в нашия портфейл за глобално партньорство. Това партньорство на бързо развиващи се компании ще предостави на потребителите на Huawei всепризнатата прецизност на най-усъвършенстваното приложение за навигация на компанията, осигуряващо първокласно взаимодействие за потребителите и зашеметяващ дизайн.“

„Huawei е изключително развълнувана от партньорството си със Sygic, което ще внесе допълнително качество в Huawei AppStore и с приложенията на Sygic ще осигури възможно най-добрата разпознаваемост и впечатления на нашите потребители“, заяви д-р Хайме Гонзало, вицепрезидент по потребителски облачни услуги за ЕС.

Магазинът за приложения на Huawei, който вече е един от най-големите и най-бързо разрастващите се в Китай, е фабрично инсталиран на всички мобилни телефони Huawei. През 2017 г. се предвижда навлизане в Европа, Австралия, Азия и Африка, а през 2018 г. се очаква и останалата част от света да получи достъп, създавайки наистина глобален магазин за устройства с Android. За разлика от другите магазини за приложения, в този на Huawei се предлагат само най-добрите на пазара. Новите приложения се разглеждат от екипа на Huawei и когато тези приложения се утвърдят, те трябва да постигнат и поддържат висок рейтинг.