С услугата за паркиране в реално време Car Navigation на Sygic ще спести десетки евро на шофьорите в града

14. 08. 2017

В по-големите градове става все по-трудно, но и по-скъпо да се намери място за паркиране. Никога не е било така лесно да стигнете до гаража, намиращ се най-близо до дестинацията Ви – благодарение на опцията за резервиране онлайн. Функцията за паркиране в реално време в Sygic Car Navigation помага на шофьорите в навигацията и им спестява пари.

В Лондон, Париж, Амстердам средната цена за паркиране е дори по-висока. Тези европейски мегаполиси, според проучването, направено от Parkopedia през Май 2017 г., са сред 16-те града с най-високи цени за паркиране. Цените за средно 2 часа престой в паркинг центъра на Лондон може да достигнат 42 евро, но местата за паркиране на улицата са по 5,50 евро. Функцията Car Navigation на Sygic предлага различни възможности с разлика в цената, за да се спестят десетки евро.

Sygic, най-модерната навигация за смартфон с над 200 милиона потребители по целия свят, обяви нова функция Car Navigation, позволяваща на шофьора да намери най-евтиното, най-близко, свободно място за паркиране до дестинацията си, за плати за него и да получи навигация до него. Всеки Premium потребител на това приложение може да навигира до едно от 60 милиона места за паркиране в Parkopedia в 8 хиляди града в 75 страни по целия свят.

Петер Шуберт, вицепрезидент по услугите за автомобили в Sygic, казва: „С удоволствие разширяваме сътрудничеството си с Parkopedia за приложенията си за навигация. Заедно ще се стремим да направим шофирането по-безопасно, лесно и приятно за милиони хора по целия свят.“

Car Navigation на Sygic е оптимизирана специално за работа с вградената развлекателно-информационна система на автомобила – чрез връзка между смартфона и таблото на автомобила. Шофьорите могат да управляват командите от волана, от бутоните на таблото или от сензорния екран. Технологията цели да намали нуждата на шофьора да вземе и погледне мобилното си устройство.

Гигантът в навигацията Sygic доставя приложението Car Connected до множество производители на автомобили. Шофьорите на SKODA, Honda, Volkswagen, Citroen, Jaguar, LAND-ROVER, Peugeot и Seat използват приложението Car Navigation от дълго време. Пускането в продажба на Sygic бе обявено на MWC 2017 и стана първото навигационно приложение, работещо с SYNC AppLink наFord Motor Company. Ford Fiesta, заедно с други коли с Ford SYNC 3, предлага на шофьорите мобилна навигация от екрана на телефона до сензорния екран на SYNC 3 в колата.

Предлагана в повече от 200 държави на около 40 езика, технологията Sygic е оптимизирана да работи безпроблемно със SYNC 3 на Ford, давайки на шофьорите по-голям избор за начина на навигация. Приложението Car Navigation na Sygic се използва с операционна система iOS mobile; а с Android ще може да се използва до края на 2017 г.