Sygic Travel include transportul public pe aplicație și pe site-ul web

05. 11. 2018

Sygic, cea mai accesată unealtă de navigație GPS din lume, a incorporat opțiunea de asistență în planificarea traseelor utilizând transportul public. Utilizatorii vor putea acum să organizeze o călătorie incluzând o cursă cu metroul sau cu tramvaiul în sute din orașe din întreaga lume. Atât agenda web Sygic Maps cât și aplicațiile mobile pentru iPhone și Android cuprind această nouă opțiune.

“Transportul public este o opțiune pe care utilizatorii noștri au solicitat-o de foarte mult timp. Această nouă funcție se va dovedi foarte la îndemână în momentul în care vă aflați în oraș întrucât vă permite să accesați cu ușurință un traseu de la poziția dvs. actuală la destinația dorită,” menționează Lukáš Nevosád, vice-președinte Travel în cadrul companiei Sygic. “Totodată oferă posibilitatea de a planifica în avans traseul utilizând transportul public pe care îl puteți ulterior adăuga la viitoarea dumneavoastră călătorie. Atunci când porniți la drum și vă conectați la Internet, spre exemplu o lună mai târziu, aplicația va furniza legături disponibile pentru acel moment,” adaugă Nevosád.

Sygic Travel a inclus conținut privind transportul public pentru majoritatea destinațiilor de top din Europa (spre exemplu Praga, Veneția, Milano, Barcelona, Madrid, Valencia), din America de Nord (precum New York City, Washington D.C., San Francisco), din Australia și din Noua Zeelandă. La momentul actual compania este în curs de a adăuga mai multe orașe. Conținutul privind transportul public este preluat direct de pe site-urile orașelor și destinațiilor respective care publică programul de funcționare. Conținutul este actualizat zilnic, incluzând totodată și informații privind diferite suspendări, deviații sau alte modificări.

Cum funcționează
Rutele cu mijloace de transport public sunt disponibile în Planificatorul de trasee pe site-ul Sygic Maps și pe aplicațiile mobile Sygic Travel. În momentul în care veți deschide detaliile unui obiectiv pe mobil, vor fi afișate și informații cu cele mai eficiente căi de a ajunge acolo. Prin accesarea butonului de Navigare veți putea vedea toate rutele valabile: cu mașina, pe jos, și desigur cu mijloace de transport public, dacă există conținut disponibil pentru zona respectivă.

Pe lângă navigarea utilizând transportul public, Sygic Travel poate calcula totodată și distanțele de mers pe jos precum și gestiona navigarea cu automobilul propriu. Aveți posibilitatea de a constitui un traseu cu mașina pe site-ul web pe care ulterior să îl trimiteți cu ușurință opțiunii GPS Navigation.