Navigația auto Sygic cu noua funcție de indicare a prețului combustibilului la MWC

27. 02. 2017

Aplicația de navigație auto de la Sygic are peste 150 de milioane de utilizatori și este disponibilă la nivel mondial. A fost lansată astăzi o nouă funcție care permite utilizatorilor să monitorizeze prețurile combustibilului și costurile ulterioare în timp real.

Noua Funcție de indicare a prețurilor combustibilului va fi acum disponibilă cu aplicația de navigație auto de top Sygic pentru aplicațiile MirrorLink 1.1., Jaguar și Land Rover InControl™ și HondaLink App Launcher. Este optimizată pentru a funcționa perfect cu ecranul tactil Ford AppLink al vehiculului prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL), care va fi expusăla standul Ford în Sala 1 la evenimentul Mobile World Congress.

Utilizatorii vor avea acces direct la prețul combustibilului - furnizat de Serviciul Oil Price Information (OPIS) - afișat direct de aplicația auto de navigație Sygic pe ecranul tactil SYNC al vehiculului, permițând utilizatorilor să fie atenți la drum și să țină mâinile pe volan.

„Noua funcție de afișare a prețurilor combustibilului va permite utilizatorilor să monitorizeze mai atent consumul de combustibil. Adăugată la aplicația de navigație auto, combină avantajele unui smartphone cu cele ale industriei auto. Veți beneficia de toate caracteristicile, personalizarea și performanța disponibile pe smartphone,” declară Peter Schubert, Director auto Sygic.

Sygic GPS este aplicația de navigație cea mai avansată din lume și are deja peste 150 de milioane de descărcări și acoperire la nivel mondial cu peste 200 de țări și peste 40 de limbi. Cu Navigația Auto,Sygic conectează telefonul la mașina dvs. pentru o navigație avansată, oferind utilizatorilor acces la o varietate de standarde de conectivitate pentru smartphone ale industriei auto.

Vă rugăm să vizitați www.sygic.com/car-navigation pentru mai multe informații.