Eurowag şi Sygic îşi unesc forțele pentru a crea servicii mobile de viitor

18. 04. 2019

Eurowag şi Sygic îşi unesc forțele în cadrul strategiei lor pe termen lung de a deveni un furnizor de top de soluţii de mobilitate.

Eurowag, furnizorul de soluţii de mobilitate din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare, împreună cu societatea Sygic, unul dintre liderii mondiali în domeniul serviciilor de navigaţie mobilă şi de localizare, au anunţat că îşi vor uni forțele pentru a furniza produse şi servicii de top.

Acest pas reprezintă îmbinarea know-how-ului, tehnologiei şi a unei mari cantităţi de date, scopul fiind realizarea de economii considerabile ale costurilor clienţilor şi de inovări semnificative în industria transporturilor. „În prezent, comportamentul şoferilor şi deprinderile lor privind planificarea traseelor se bazează în mare parte pe experienţa din trecut şi pe intuiţie. Prin intermediul acestui pas, intenţionăm să transformăm acest proces într-o procedură de luare a deciziilor bazată pe date, care va economisi banii clienţilor noştri şi va mări eficienţa afacerii lor. Principalul nostru scop este succesul lor”, spune Martin Vohánka, directorul general al Eurowag.

Acest proces este un alt pas concret spre integrarea digitală a serviciilor Eurowag, care vine după o serie de investiţii recente la scară largă în modernizarea infrastructurii IT a companiei şi a cărei continuare este planificată pentru viitor.

„Suntem convinşi că know-how-ul nostru vast, atât în segmentul persoanelor fizice, cât şi în cel de afaceri, din domeniul navigaţiei automate şi al soluţiilor de localizare, combinat cu know-how-ul unei societăţi lider care îşi desfăşoară activitatea în domeniul tehnologiilor financiare şi care se axează pe mobilitatea integrată, va revoluţiona industria transporturilor de viitor”, adaugă Martin Strigac, directorul general al societăţii Sygic.