A Fuelión mostantól utazási naplók is elérhetők, hogy a felhasználók rögzíthessék a költségeiket a napi ingázásuk során

Ezzel a legújabb funkcióval nyomon követheti az autójával kapcsolatos kiadásokat, egyéni jelentéseket hozhat létre a költségekről a számlázáshoz, valamint kiaknázhatja az intelligens Automatikus indításban rejlő lehetőségeket

A Fuelio, amely a világon több millió felhasználó első számú üzemanyag-fogyasztást és költségeket nyomon követő alkalmazása, a legújabb frissítésével új funkcióval bővül, amely lehetővé teszi a megtett út nyomon követését. Az Utazásinaplóval nyomon követheti az összes utazását, és még jobban ráláthat a költségeire.

„Ez volt az a funkció, amit a felhasználóink a leginkább hiányoltak, és ez minden olyan járművezető számára jól használható, akinek nyomon kell követnie az általa megtett utat” – mondja Adrian Kajda, a Fuelio termékfelelőse. „Ez a funkció jól jöhet az egyéni vállalkozóknak, a kisvállalkozások tulajdonosainak, a taxisoknak és az autózás olyan szerelmeseinek is, mint amilyen én vagyok; mindazoknak, akik tudni szeretnék, hogy mennyit vezettek, és az mennyibe került nekik“ – teszie hozzá.

Az Utazási napló a Fuelio 7.4-et egy új intelligens funkcióval, az Automatikus indítással is kiegészíti. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az alkalmazást az autójában bármilyen Bluetooth-eszközzel párosítsa, melynek csatlakozásával a rögzítés automatikusan elindul. Amikor megérkezik és lecsatlakoztatja az eszközt, a nyomon követés is automatikusan leáll, és az alkalmazás elmenti az adatokat. Az összes fájl eltárolható GPX-formátumban, ami lehetővé teszi a megosztásukat és az importálásukat más alkalmazásokba.

Ezenfelül jelentéseket is létre tud hozni az összes útról, kiexportálhatja őket CSV-formátumba, és elküldheti őket a munkáltatójának e-mailben, vagy az adóbevallásnál benyújthatja a költségelszámoláshoz. A dátumtartomány egyéni dátumtartományra és kategóriára állítható.

„Ami érdekes, és ezt a funkciót szórakoztatóvá teszi, az az, hogy láthatja a napi utak valós költségeit, például amikor bejár az irodába, elmegy a gyerekekért az óvodába, vagy elvégzi a hétvégi bevásárlást” – magyarázta Kajda.

A Fuelio, amely a navigációs termékek vezető gyártójának, a Sygicnek az egyik terméke, nagymértékben testreszabható, és felhasználóbarát módon teszi lehetővé a járművezetőknek az üzemanyag-költségek és más olyan kiadások nyomon követését, mint a szervizelés, az autómosás vagy a parkolás. Az alkalmazás a Google Playfelületén ingyenesen, 45 nyelven érhető el.