Sygic стартира уеб функционалност за планиране на маршрут, която ще позволи на хората да планират своя маршрут в мрежата и да го изпратят директно към мобилното приложение за GPS навигация

04. 07. 2018

Sygic, водещият световен доставчик на GPS навигация днес обявява стартирането на уеб функционалност за планиране на маршрути, основна функция към своята онлайн карта - Sygic Maps. Функционалността позволява на потребителите удобно да планират и споделят своя маршрут на компютър и да го изпратят на своето приложение за мобилни устройства Sygic GPS Navigation.

Sygic Maps, първата онлайн карта, фокусирана върху пътуването, беше представена в средата на месец май тази година и от тогава тя е използвана от повече от 100 000 човека за планиране на маршрути. С новостартираната функция за уеб планиране на маршрути, Sygic добавя абсолютно ново измерение към услугата. Водачите на автомобили, който ще оценят нововъведението най-много, могат вече лесно да планират своя маршрут в къщи, на своя компютър, и да го изпратят на мобилното си устройство или да го споделят с други.

„На практика, това означава, че след като даден човек планира маршрут в Sygic Maps, той може след това да го изпрати на своя имейл. След като е готов, той просто отваря имейла на своя мобилен телефон и докосва бутона за стартиране на навигацията. Маршрутът ще се отвори директно в неговото приложение Sygic GPS Navigation, така че той или тя да може да тръгне незабавно, без необходимостта от допълнително планиране“, каза Лукаш Невосад, вице-президент пътувания в Sygic.

Функционалността за уеб планиране на маршрути ще бъде оценена и от тези, които тръгват на почивка. В допълнение на планирането на маршрут, те могат да използват Sygic Maps, за да подготвят пълна програма за своето пътуване. За разлика от други онлайн карти, Sygic Maps, показва интересните места директно върху картата, което улеснява изграждането на ежедневни планове за пътувания или дава възможност за запазване на интересните места за по-късно. Уеб страницата включва и полезни пътеводители, потапящи 360° видео клипове, търсене на хотели и цялостно предлагане на пътувания и билети, които могат да бъдат закупени.

Новата функционалност за уеб планиране на маршрути на Sygic е налична, безплатно, на maps.sygic.com.