Levenslange Sygic-licentie aan een lagere prijs, alleen tijdens Black Friday

24. 11. 2020

Fans van functionele cadeaus kunnen nu eeuwig blijven gedijen Voor Black Friday heeft Sygic de verkoop gelanceerd van levenslange licenties voor hun navigatie-app voor Android en iOS met een korting van 83%. Sygic biedt ook zijn best verkopende add-ons voor alle automobilisten en reizigers aan een 60% lagere prijs.

Klanten hebben nu de mogelijkheid om een premium Sygic GPS Navigation-licentie met 51 offline Europese kaarten nog tot 29 november aan te schaffen voor de speciale prijs van € 8,99. Met deze licentie kunt u gebruik maken van kwalitatieve kaarten die regelmatig worden bijgewerkt met nuttige functies zoals snelheidslimieten, spraaknavigatie en rijbaanbegeleiding. In een bundel met actuele online verkeersinformatie, kost de licentie €13,99 en in een bundel met 195 offline wereldkaarten kost dit u nu slechts €17,99.

Sygic is bekend voor het voortdurend lanceren van de laatste innovaties in de ontwikkeling van add-ons die rijden veiliger en efficiënter maken. Voor Black Friday kunnen gebruikers add-ons – Real view, Head-up display, en Cockpit of Dashcam kopen met 60% korting.

Dit jaar heeft Sygic de GPS-navigatie verbeterd met verschillende nieuwe en opwindende functies. Voor bestuurders van elektrische en hybride wagens, is er nu een gratis EV-modus beschikbaar. Hiermee kunt u niet alleen een route met stops aan loplaadstations plannen, maar kunt u ook direct in de Sygic-app betalen voor het opladen. Wanneer u een reis langs de landgrenzen plant, krijgen Android-gebruikers nu up-to-date informatie over de COVID-19-situatie in het respectievelijke land. De nieuwste add-on in de Sygic GPS Navigation is Mobiele snelheidscamera’s. Ontvang waarschuwingen voor flitspalen op uw route.