A Sygic bevezeti az Online Útvonaltervezőt, így az interneten megszerkesztett útvonal közvetlenül megnyitható navigációs alkalmazással

10. 07. 2018

A vezető nemzetközi GPS navigációs szolgáltató, a Sygic ma jelentette be, hogy bevezeti az online térképalkalmazás, a Sygic Maps új funkcióját, az Online Útvonaltervezőt. A felhasználók kényelmesen, számítógépükön tervezhetik és oszthatják meg a kívánt útvonalat, majd ezt elküldhetik telefonjukra a Sygic GPS-Navigáció alkalmazáson keresztül.

A Sygic Maps, az első utazásra összpontosító online térkép idén, május közepén debütált, és azóta már több, mint 100 000 ember készítette el vele útitervét. Az újonnan bevezetett funkcióval, az Online Útvonaltervezővel pedig még egy dimenziót kap a szolgáltatás. Az autóvezetők, akik valószínűleg a legjobban értékelni fogják az újítást, most kényelmesen, otthon megtervezhetik az útvonalukat, és elküldhetik mobiljukra, vagy megoszthatják másokkal.

,,A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy miután a felhasználó megtervezte az utat a Sygic Mapsen, elküldi a tervet az e-mail címére. Ha eljön az indulás ideje, egyszerűen megnyitja az e-mailt a telefonján, és egy gombnyomással megkezdi a navigációt. A Sygic GPS-Navigáció alkalmazás automatikusan megnyitja az útitervet, így a vezető és utasai minden további nélkül indulhatnak is.” – mondta Lukas Nevosad, a Sygic alelnöke.

Az új Online Útvonaltervező azoknak is hasznos, akik most készülnek elutazni. Az utazás megtervezése mellett a Sygic Maps segítségével teljes programterv készíthető a nyaralás időtartamára. Más hasonló szolgáltatásokkal ellentétben a Sygic Maps közvetlenül a térképen jeleníti meg az érdekesnek ígérkező helyeket, így könnyebb a napi programot összerakni, vagy elmenteni bizonyos helyeket, programokat későbbre. A weboldalon ezenkívül találunk hasznos útikönyveket, lenyűgöző 360° videókat, hotelkeresőt, illetve széleskörű túra- és jegyajánlatokat.

A Sygic új Online Útvonaltervezője ingyenesen elérhető a maps.sygic.com címen.

A Sygic cégről
A 2004-ben Pozsonyban alapított Sygic a Deloitte Fast 50 program részese, 2011-ben pedig felkerült a Deloitte Fast 500 EMEA listájára. 2009-ben a Sygic hozta létre az első lépésről lépésre navigáló alkalmazást iPhone-ra. A Sygic a világ egyik legfejlettebb navigációs szolgáltatója – bizonyítja ezt 200 millió felhasználója a világ minden részéről, iOS-en, Androidon és Windows-on.