Sygic Travel rozšířil své SDK o možnost plánování itinerářů koncovými uživateli

28. 03. 2018 · 2 min read

Cestovatelský plánovač Sygic Travel, který zpřístupnil svá data a softwarové nástroje ostatním společnostem v polovině roku 2017, přichází s velkou aktualizací. Do svého software development kitu (SDK) přidává několik užitečných funkcí využitelných přímo koncovými uživateli.

Firmy, které využijí Sygic Travel SDK na svých webových stránkách nebo v mobilních aplikacích, svým zákazníkům nově umožní vytvářet a spravovat itineráře výletů, ukládat oblíbená místa a zjišťovat informace o trasách. S pomocí aktualizovaného SDK lidem snadno nabídnou i relevantní turistické prohlídky nebo aktivity. Jejich zprostředkováním získá majitel stránek či aplikace příjem navíc.

Možností, jak využít Sygic Travel SDK, je celá řada. Firmy si mohou vytvořit vlastní plánovač itinerářů, nebo přidají plánování výletů ke své již existující službě. Nedávno to tak udělala internetová cestovní agentura Kiwi.com. Po zakoupení letenky zobrazuje lidem ve vlastní mobilní aplikaci turistický obsah s informacemi o cílové destinaci.

Pomocí Sygic Travel SDK mohou firmy nabídnout zákazníkům i již připravené tipy na výlety. To ocení například hotely nebo letecké společnosti. Svým klientům mohou vytvořit itinerář pro konkrétní místo a dobu plánovaného pobytu.

Sygic Travel pomáhá lidem s plánováním cestovatelských itinerářů od roku 2011. Jeho vlastní webový plánovač a mobilní aplikaci pro Android a iOS využijí ročně miliony cestovatelů. V červnu 2017 zpřístupnil svá cestovatelská data skrz API ostatním firmám. A právě aktualizovaný Sygic Travel software development kit zajišťuje vývojářům jejich pohodlné zpracování, aktuálnost a synchronizaci. Další informace na stránkách: travel.sygic.com/b2b.

Written by SV