Sygic lanceert een nieuw, volledig aanpasbaar Head-Up Display voor iOS en Android

19. 11. 2019

De nieuwe generatie van de populaire Head-Up Display add-on voor Sygic GPS Navigation biedt gebruikers de mogelijkheid om speciaal geoptimaliseerde navigatie-instructies te projecteren op de voorruit van de wagen. Zo kunnen ze altijd ook tegelijkertijd hun aandacht op de weg houden, wat een aanzienlijke impact heeft op veiligheid en comfort.

Sygic, bekroond met de CES Innovation Awards 2020 en vertrouwd door meer dan 200 miljoen chauffeurs in de hele wereld, heeft de nieuwe generatie van de Head-Up Display add-on gelanceerd met geavanceerde aanpassingsopties.

De slimme functie van Sygic GPS Navigation gebruikt hetgeen wordt weergegeven op het scherm van de smartphone en toont dit op de voorruit voor het bekijken van de routeplanningsinstructies, snelheidslimieten en andere nuttige informatie ‘s avonds, zonder dat het scherm de chauffeur verblindt.

De nieuwe generatie van het Head-Up Display biedt chauffeurs de mogelijkheid alle informatie op maat te maken zodat ze overeenkomen met hun exacte criteria. Ze kunnen kiezen uit verschillende nuttige lay-outs, kleuren en inhoud, inclusief de geschatte aankomsttijd (ETA), snelheidslimieten, helling en afstand tot het doel.

Met de add-on kunt u drie soorten informatie tegelijk weergeven op het scherm.

“Het Head-Up Display is een fractie van de prijs van andere beschikbare oplossingen op de markt en doet het werk perfect,” vertelt Lukas Dermek, product manager bij Sygic.

“De instructies en alle informatie lijkt te zweven in de kijkhoek van de chauffeur wanneer hij naar de weg kijkt, wat zorgt voor meer veiligheid en comfort,” voegde hij toe.

De nieuwe generatie van het Head-Up display is beschikbaar in Sygic GPS Navigation voor Apple en Android.