Eurowag и Sygic обединяват сили, за да създадат услугите за мобилност на бъдещето

18. 04. 2019

Eurowag и Sygic обединяват сили като част от дългосрочна стратегия за водещ доставчик на решения за мобилност.

Eurowag, най-бързо развиващият се европейски доставчик на решения за мобилност, заедно със Sygic, един от световните лидери в областта на мобилната навигация и услугите, базирани на местоположението, обявиха, че обединяват силите си, за да доставят продукти и услуги с добавена стойност.

Чрез комбиниране на ноу-хау, технологии и големи масиви от данни се предвижда тази крачка да създаде големи икономии на разходи за клиентите и да донесе иновации в транспортната индустрия. “Поведението на водачите и навиците за планиране на маршрутите в момента до голяма степен се основават на досегашния опит и интуиция. Чрез този ход планираме да превърнем този процес в решение, основано на данни, което ще спести пари на нашите клиенти и ще направи бизнеса им по-ефективен. Техният успех е нашата крайна цел”, казва Мартин Воханка, главен изпълнителен директор на Eurowag.

Този ход е още една конкретна стъпка към дигиталната интеграция на услугите на Eurowag, която се очаква да се осъществи в близко бъдеще, след значителни инвестиции в модернизирането на ИТ инфраструктурата на компанията.

“Вярваме, че нашето широко ноу-хау в областта на навигацията на потребителите, предприятията и автомобилите, както и решенията, базирани на местоположението, в комбинация с опита на водеща финансово-технологическа компания, насочена към интегрирана мобилност, ще доведе до революция в бъдещата транспортна индустрия”, добавя Мартин Стригац, главен изпълнителен директор на Sygic.