Sygic Car Navigation ще представи новата функция за цени на горивото на MWC

27. 02. 2017

Приложението Car Navigation от Sygic, което има повече от 150 милиона потребители и световно покритие, днес разкри нова функционалност, която позволява на потребителите да следят цените на автомобилното гориво и разходите за него в реално време.

Новата функция за цени на горивото вече ще се предлага с водещото в класа си приложение Car Navigation на Sygic за приложенията MirrorLink 1.1., Jaguar и Land Rover InControl™, както и за HondaLink App Launcher. Тя е оптимизирана да работи безпроблемно на сензорния екран AppLink на Ford чрез технологията Smart Device Link (SDL) на автомобилния гигант, която ще бъде изложена на щанда на Ford в Зала 1 на световния конгрес на автомобилната индустрия Mobile World Congress.

Потребителите ще имат достъп до реалните цени на горивото, предоставени от информационната услуга за цени на горивото Oil Price Information Service (OPIS), визуализирани директно от приложението Sygic Car Navigation на автомобилния сензорен екран SYNC, позволяващ на потребителите да следят пътя и да държат волана.

„Новата функция за цени на горивото ще позволи на потребителите да следят разхода на гориво по-внимателно и тя, заедно със свързаното приложение Car Navigation, комбинира предимствата на смартфона и автомобилите. Вашият смартофн ще ви предоставя всички необходими функции, персонализация и параметри за работата на автомобила“, заяви Петер Шуберт, Директор „Автомобилно направление“ на Sygic.

GPS на Sygic е най-усъвършенстваното навигационно приложение и вече има над 150 милиона изтегляния и световно покритие в над 200 държави на повече от 40 езика. С Car Navigation Sygic свързва вашия телефон към вашия автомобил за усъвършенствана навигация, предоставяйки на потребителите достъп до множество стандарти за свързаност на смартфони в автомобилната индустрия.

Моля, посетете www.sygic.com/car-navigation за повече информация.