Cyber Monday: Sygic GPS Navigation met Apple CarPlay kost nu 75 procent minder

27. 11. 2019

Sygic viert Cyber Monday als een maandag rond verbinding in de wagen en biedt de Apple CarPlay-verbinding voor slechts een fractie van de originele prijs.

Bekroond met de CES 2020 Innovation Award heeft Sygic de prijzen van alle premiumlicenties voor Android en iOS, inclusief add-ons, verminderd met maar liefst procent.

Met de Cyber Monday-aanbieding kunnen chauffeurs een premium licentie met offline kaarten uit de hele wereld, TomTom HD-verkeer en Apple CarPlay-verbinding aanschaffen voor 75 percent minder dan de originele prijs.

Sygic heeft de prijs ook gehalveerd voor de afzonderlijke licentie voor Apple CarPlay-verbinding voor bestaande klanten.

Met de Apple CarPlay-verbinding in Sygic GPS Navigation kunt u genieten van de weergave van een geavanceerde mobiele navigatie-ervaring op het ingebouwde scherm in de wagen. U krijgt ook meerdere nuttige functies die een uitdaging vormen voor de ouderwetse systemen die worden gebruikt in de meeste hedendaagse wagens.

De app wordt geleverd met levenslange gratis kaarten en app-updates, live verkeer, nauwkeurige snelheidslimieten die vooraf worden weergegeven, rijbaanbegeleiding, spraakbesturing en een geavanceerd design met in 3D gevormde gebouwen.

De Cyber Monday-aanbieding voor Sygic’s Apple CarPlay is beschikbaar voor alle iOS-klanten.